Prijevoz studenata

Obavještavamo studente koji imaju prijavljeno prebivalište na području općine Lokvičići kako bi ostvarili pravo na naknadu za prijevoz u akademskoj godini 2023/2024 da dostave:

1. Potvrdu o upisu u akademsku godinu 2023/2024
2. Presliku osobne iskaznice
3. Presliku IBAN računa studenta

Molimo studente da gore navedenu dokumentaciju dostave u ured Općine Lokvičići, najkasnije do 15. studenoga 2023. godine osobno, putem pošte na adresu: OPĆINA LOKVIČIĆI, KRISTA KRALJA 1, LOKVIČIĆI, 21 263 KRIVODOL ili na e-mail: opcina.lokvicici@gmail.com

Projekt “Ruka čiste podrške”

Udruga “Kolajna ljubavi” iz Imotskog kreće s provođenjem projekta “Ruka čiste podrške” kojim će se dijeliti vrijedni paketi higijenskih potrepština te pozivaju sve osobe koje su u potrebi da im se jave na mail: kolajna.ljubavi@gmail.com ili na telefon +385 95 868 8029.

Kategorije koje su prioritet:

  1. Korisnici doplatka za njegu i ZMN-a
  2. Obitelji s više djece
  3. Svi koji su dobivali pakete hrane kroz prošli projekt preko udruge
  4. Samci i obitelji koji nisu u sustavu socijalne skrbi, a u potrebi su.

Molimo sve zainteresirane da nam jave svoje podatke (ime i prezime, kontakt broj, broj osoba u kućanstvu).

Podjela će krenuti od rujna.

Daljnja karta rasporeda mjerenja parcela u polju za k.o. Postranje

Poštovani sugrađani,

Obavještavamo Vas da je u tijeku katastarska izmjera i uspostava zemljišne knjige za katastarsku općinu Postranje. Trenutno zaposlenici tvrtke Geoprem iz Osijeka nastavljaju s izmjerom čestica u području ”Dila”, ”Zagvoška Dila”, ”Pod Lukom” i ”Vukonje Struge”

Pozivi sa točnom lokacijom i točnim vremenom izmjere su poslani poštom.

Međutim, podaci adresa i imena nisu ažurni ni točni, tako da dio Vas nažalost neće dobiti  poziv poštom.  U prilogu je karta rasporeda mjerenja kako biste mogli pogledati kad je Vaša parcela na redu.

U navedeno vrijeme je potrebno doći na parcelu, čak i ponijeti papire kojim potkrepljujete svoje vlasništvo (rješenja o nasljeđivanju, kupoprodajne ugovore itd.).

PRIJE SAMOG TERMINA POTREBNO JE OBAVIJESTITI SUSJEDE I ZAJEDNO S NJIMA OBILJEŽITI SVOJU MEĐU KOLCEM ILI ŽELJEZNOM OZNAKOM. Završili smo s periodom adaptacije, biti ćemo primorani dijeliti kazne ukoliko vlasnici ne budu omeđavali svoje parcele i ne odazovu se pozivu.

Naglašavamo da izmjeru rade tri tvrtke izvođača: Aces d.o.o. iz Zadra, Geodetski zavod d.d. iz Splita i Geoprem d.o.o. iz Osijeka. Svaka tvrtka ima svoj teritorij katastarske općine Postranja za koji radi izmjeru.

Za informacije o izmjeri dijela k.o. Postranje sa karte koju trenutno radi tvrtka Geoprem d.o.o. javite se izvođaču:

Ivan Sambunjak, mag. ing. geod. et geoinf.

Mob: 092 233 5366

 

KARTA RASPOREDA JE U PRILOGU (otvoriti je u adobe PDF):

i

Karta rasporeda mjerenja parcela

Skip to content